Flyttstädar

Idag flyttar jag
I morgon nya marker.

I morgon byter jag jobb och titel.

Ut med det gamla och in med det nya
Nystart

Och utan att känna ångesten för att det är en massa kollegor jag aldrig mer kommer at träffa. för de finns kvar...om än i andra änden av huset.

Lyx

i like


Jag är duktig!

För jag är flex-sjuk
.
Jag tar alltså ut flex för att vara ledig två dagar.
Jag är lite risig, men inte så risig så att jag anser det ens lite nödvändigt att vara hemma från jobbet.
.
Jag är alltså hemma och tar det lungt men med en frevändning som gör att jag faktikst prioriterar det jag vill och mår bra av.
.
Som att sova 3 h på förmiddagen
Surfa
Äta ostsmörgåsar
Fixa adventskalenderpaket
Åka till IKEA
Äta espiritox
.
Förhoppningen är att jag imorgon även kan ge mig ut på en lång löprunda. Längtar så, men inser att idag inte är en  bra dag för hälsan.
.
Flex-sjuk; inte dummt alls!

Lite hjälp

Igår kom Hemfrid för första gången. Storstädade hela huset. När jag kom hem slog den allra ljuvligaste doften av rengöringsmedel emot mig.
Nu kommer de varannan vecka
Oh I lke it!
En dröm har gått i uppfyllelse...ja nästan i alla fall, lite naggad i kanten av att jag och Mannen inte är helt överens om omfattningen, men va fasiken, förut var det bara en dröm, nu är det verklighet.
VANSINNIGT SKÖNT vardagslyxigt

Hemma? Pytt!

Inte är jag hemma heller. Tanken slog mig inte ens. Visst var jag mosig igår kanske hade det varit bra och skönt att vara hemma. Men tanken slog mig inte ens...sån är jag.


Vad som inte är en bra idé

Ett tips för framtiden är att inte göra denna kombination

1)      Lämna blod

2)      Drick nästan inget vatten eller annan vätskepåfyllande vätska

3)      Överkonsumera espresso

4)      Drick alkohol (mer än ett glas, typ en flaska)

5)      Sov ytterst lite och det du sover ska vara en dålig sömn

Min kropp kände sig minst sagt misshandlad av detta och svarade med att igår kväll säga upp bekantskapen med mig. Jag fick en blandning av symptom som inte kan klassa på något annat sätt än en kombination av bakfylla och influensa.

Jag hade frossa, ont i halsen, snuvig, rinnande ögon, uppblåst mage, ett illamående som kom och gick, bihåle värk, huvudvärk, ömmande muskler.

Jag satt under dubbla filter i soffan och skakade, sedan vältrade jag mig till sängen och somnade bums. Idag sitter bihålevärken, halsen ontet och huvudvärken kvar. Samt ett extremt behov av vatten och avsmak för kaffe.


Total ångest

När det pågick var jag själv inne i en svacka. jga ville inte höra, jag selekterade. Nu läser jag, får cementklump i bröstet. Får ångest. uppgivenhet. Är det så det ska vara innan man lämnar jordelivet? Nä fan i helvete att det ska!
Jävla satans idioter.
Kan inte skriva om det så som jag skulle vilja, jag orkar inte. Vill inte riktigt ta in, förstå, sätta ord på det för då blir det för verkligt och det gör så satans ont i mig... det gör allt för ont redan nu...
.
Mormor hjälper inte mediauppmärksamheten, men jag hoppas att att det hjälper andra
I artikeln är det min moster på bilden och min älskade, älskade Mormor det handlar om.
.
http://www.dn.se/sthlm/mamma-fick-ingen-ny-bloja
.
Total ångest.
Vidrig själs-smärta.
.
Älskade, älskade finaste Mormor!
.
Fy FAN!

Bara bra

Borde ha bytt jobb för länge sen!
Har mycket plus-flex som jag försöker halvera innan 1 dec. För att klara det har jag skurit bort allt som inte är måste-saker. resultate har vlivit lediga halv och heldagar (iaf ambitionen...) men framförallt är vinningen ett mycket, mycket lugnare arbetststempo.
Mina nya kollegor mailar, ringer och hejdar mig i korridoren för att berätta hur glada de är att det är just jag som kommer, som fick tjänsten. Har aldrig känt mig så välkommen någonsin...innan jag ens kommit. Även externt blir jag lyckönskad. Ego-boost big time.
Känner mig lugnare och mer harmonisk än på mycket länge. Har fått tillbaka tålamod. har energo kvar när jag kommer hem. Min kreativitet är tillbaka och jag vill pyssla igen.
Jag mår bra!

RSS 2.0