Kommentarer som borde förbjudas, straffas och ...ja nå´t mer iaf...

Gör man så här då är man hjärtlös. Malins svar gör att jag blir alldelles kall i hela själen.

Turkiet?

Undrar om inte jag ska ta familjen och åka till Turkiet ikväll? Jo det göra jag!

Ses!

Att hämta på förskolan

"Hon är för underbar Lillasyster T, men idag, heller, har hon inte varit något rolig ska ni vet. Men det blir nog bättre snart, hoppas vi"

Ja det är inte bara föräldrarna som vårat vildaste busfrö kan driva till vansinne.... Tur för henne att hon är dödligt charmig emellanåt så att ingen kan var långvarigt arg på henne.


Botox

Förra veckan åkte sprutan in i rynkan mellan ögonbrynen så att jag sklipper få något som mest liknaer en fitta där i sommar.

Jag är inte alls fåfäng, jag tar bara hand om mig...och i det här fallet verkade nervgift vara en smart lösning ;)


Förlåt

(mail som nyss gick till min man)

Jag menade inte att bråka...Jag är bara så överjävligt trött. Kunde inte somna igår, när du vaknade av kliet så hade jag inte somnat ännu eller bara precis somnat...och sen kunde jag inte somna igen.
 
Har någon oro i kroppen som hindrar mig från att somna på kvällarna (har varit så några kvällar i rad nu). Nu skulle jag nästan kunna göra vad som helst för att få sova.
 
Förlåt!
 
Jag älskar dig!  Vill gärna att du älskar mig

Inte roligt då, men nu

Då när vi hittade barnet  i sängen....barnet som vi smög in till som förmodades sova...barnet vi bara skulle försäkra oss sov och skulle lägga på täcket...barnet som inte alls sov....barnet som hade varit i Mammas nattuksbordslåda och hittat en tub med Klick....som tyckte att hon behövde smörja in sig med salva...som tömde en hel tub i händerna och smetade in sig i....som gladdes i leken med den jätteroliga "salvan"...då var det inte roligt...
Inte heller barnet tyckte att det var roligt för det är inte lätt att duscha bort ett par deceliter Klick. Pappan svor. Mamman kom just in från löparrundan, log lite och tog i tu med byte av sängkläder. Pappan svor.
Idag kan jag knappt hålla mig för skratt när jag tänker på det. Vad roligt den ungen måste ha haft.

Vad jag gjorde igår

Klättrade upp i et stycke medelhögt träd på barnens förskola och hämtade två stycken bollar som fastnat högst upp.

Imponerinsfaktor barn: hög
Imponeringsfaktor personal: skyhög

Känsla: Känns skönt att visa ungarna att mammor minsan kan klättra i träd.

Lite tyst

Har inte riktigt tid, känner inte lust och känner definitivt inte inspiration. Så det blir lite "tyst" från mig i väntan på att tid, lust och inspiration återvänder.

RSS 2.0