FEMMIS

Jag har en singelvän, en finvän som börjar närmas iisg magiska år då fertiliteten är alvarligt hotad. Hon har stora funderingar och eventuelle resor till Danmark för att se om de kan hjäpa henne, om de kan få storken att hitta hem till henne.
Jag har lovat henne att följa med till Danmark, lovat att vara med på resan frammåt hur lång eller kort den bir. Hur mycket hon vill, när hon vi, om hon vill, hur hon vill.
Jag undar med er som har erfarenheter....
- Vilka råd skulle ni vilja ge henne inför det som stundar?
- Vilka råd skulle ni vilja ge mig?

Botox

Om jag inte vill ha en permanent fitta mellan ögonbrynen får jag nog slanta upp lite till den här sommaren åxå, trots att jag inte var helt nöjd sist.
Så till veckan blir det samtal för att oka en tid för lite nervgift.

Vikten

Måste skärpa mig!

Något visst

Våren är våren....

Bort med tjockt och bylsit, tvätta, suva in i skåpen. Titta på nya blommor som slår ut varje dag, ta fram räfsan. Åka till jobbet med sandaletter.

och att detta byttes mot förra veckan lössnöåkniing känns lite surrealistiskt men HÄRLIGT!

Storasyster A som är 5 år (snart 6) är så duktig att hon redan kan åka med de mest avancerade 9-åringarna och Lillasyster T som är 2,5 år lärde sig att svänga.
Stoltaste Mamman är jag!
En cool Mamma som hängde lite i hoppen och halfpipen med brädan ;) (tjae eller patetiskt...your choice...)

Kaffe - check, next to go...

Kaffet har jag nu hållit upp med i dryga 14 dagar. Det fgår bättre och bättre. Jag tycker fortfarande att et är tråkigt men samma sug finns inte längre. De säger att de första 14 dagarna är värst när man ska bryta en vana eller ett beroende. Och ja , jag är beredd att hålla med.

Så nu tänkte jag att om det ska bli lättare och lättare så kan jag ju hitta på ngt nytt att bryta med - Smågodis!

Jag tänker göra slut med socker som i smågodis, choklad, kakor, bullar.... Nolltolerans till mitten av maj. Riktigt mörk choklad tillåts undantagsvis kring lördagar och påskafton å så.

På´t igen Tisalen.

RSS 2.0