Självkännedom

Har pratat igenom personlighetstestet med rekryteraren, låt oss säga att jag känner mig själv rätt bra...
På tisdag ska jag träffa presumtiv arbetgivare.

Tuffa tider

Idag fyller jag år! Hipp hipp hurra. Min dag. Tyvärr är det en dag som aldrig, aldrig kommer att bli en riktigt, riktigt bra dag. i bästa fall bara en bra dag. 1997 förändrades detta och det trillar in regelbunden skit, speciellt den 11:e är tydligen ett populärt datum för skitsaker. Jag får alltid lite ångest inför den 11:e...det börjar redan när augusti övergår i september och tar inte slut förrän den 11:e är över. 1997 Pappa går bort i cancer precis fyllda 50 år 2001 Plan som flyger på helt fel ställe 2003 Jag är i Nyköping när Anna går bort sedan faktiskt några lugna år men småskit inträffar så gott som varje år som t ex 2010 Jag bryter tå´n Tung helg som ger skugga.

Det gnanger lite i mig

I lördags var jag och maken på kräftskiva. Vi var tre par. . Maken och värden, T, är barndomsvänner och hans sambo, M; har jag träffat många gånger. Vi är vänner men dock inte nära vänner. Det tredje paret, S+P, har vi lärt känna genom värdparet. Det tredje paret och värdparet har känt varnadra i 15 år och är nära vänner. . Grabbarna åker 1-2 ggr om året på fotbollsresor. M och P har vid ett flertal ggr varit på sk kompensationsresor. Det har även jag varit, fast med nära vänner till mig. Inget kosntigt i det. . Det som jag däremot tycker är konstigt, som jag tog illa upp över i lördags, som inte känns bra, som ännu gnager i mig är när grabbarna sitter och funderar över nästa fotbollsresa och vi tjejer sitter och pratar om annat, så vänder sig, efter ett tag, P och M mot varandra och börjar fundera på sin nästa kompensationsresa. Jag var inte inkluderad (absolut jag förstår att de vill åka själva), inte ens artigt inkluderad för att de pratade om det på en fest där jag var med. . Jag fick en väldigt ensam känsla i kroppen. . Jag skule aldrig ha gjort så. Jag känner mig åsidosatt, ensam och sårad. . Överreagerar jag?

Storasyster A är modig!!

Första tanden är lös, inte jätte, jätte lös, men rätt så. Jag frågar om hon vill ha en tråd runt tanden. Hon går fram till lillasyster T och frågar om hon vill dra. På tredje rycket åker tanden ut. Cool tjej, no shit! I morgon ska hon tydligen låta lillsyrran dra ut den andra....

Vad jag trodde

Trodde för ett svagt ögonblick att de småjävlakrypen var borta, men inte det heller. Vi fortsätter kampen och agerar under tiden nattligt smörgåsbord.

hata

Tacka nej!

Hej Rickard Rekryterare!
 
Har läst, funderat och begrundat.
 
Beskrivningen av tjänsten är väldigt intressant. X är ett intressant företag. Jag kan se mig själv i den ledande rollen som tjänsten innebär, tror även att jag skulle kunna göra ett väldigt bra jobb, men jag kan inte se mig själv i rollen som Xchef, att vara så nära Y  och Z (här skrev jag exakt vad verksamheten innebär). Jag känner inte att jag har sådan bra insikt över marknaden för Y och Z att jag kan göra ett förtroendegivande jobb som Xchef. Tvivlar inte på att jag skulle kunna lära mig, men magkänslan är inte rätt.
 
Vänliga hälsningar och trevlig helg!
 
Tisalen

RSS 2.0