En tavla är målad

En tavla föreställande familjen, ett foto som grund, ettr esultat so jag blev mer än nöjd med. Det är uppenbart att det är jag och mannen. Barnen är svårare att känna igen...

Mannen skratatde
Storasyster A blev arg och ledsen för att hon såg ful ut.

Tavlan hamnade på jobbet....

Kirurgen igen...

Telefonkallelse att jag i morgon (japp på en lördag) ska infinna mig hos kirurgen kl 10:45 för en bedömning av mitt navelbrock.

Håll tummarna för att de vill operera! Jag vill bli snygg igen och inte ha ett plommon i stället för en navel.Uppdatering:
YES!!!! Operation i slutet av maj. Jag kommer att få en navel åt rätt håll igen!
I slutet av maj kommer jag även att få hemorojderna åtgärdare (fast först ett besök för bedömning). Jo så nu har jag klippkort på kirurgen.


Aaahaaa!

Ibland kommer förklaringe till ett hedlöst, oförklarerligt, ostoppligt godisug som en röd överaskning...tänk att en kvinna kan bli så förvånad så många gånger i sitt liv...


Knulla?

Som småbarnsförälder är det inte alltid lätt att få ett hett och aktivt sexliv, speciellt inte om livet i övrigt stöter på motgångar samtidigt som småbarnen till föräldrarna utvecklar alla sina hulligan- och monstertalanger och gör allt i sin makt för att göra det omöjligt genom att stöka på kvällar och nätter och dagar så varken tid eller ork hittas hos de utmattade föräldrarna
Då är det nästan lika värt att veta att den andra parten vill och längtar. Att veta att kåtheten finns där. Det räcker för att kvinnan i mig ska få lite glitter.

Inte kunde jag för några år sedan tro att jag kunde nöja mig med detta?

Fast det jänns inte tragiskt, det käns mer som verkligheten och att vi trots allt faktiskt vill även om vi inte kan just nu.

Kan man inte få ststistik på viljan istället för genomförande...för då skulle statistiken för oss se mycket, mycket bättre ut ;)

Åh vad jag längtar till Paris, om det blir ngt Paris. Bröllopsresan 13-16 maj är bokad sedan lääänge....Undrar om vulkanjökull tänker sätta stopp för detta? Vad gör vi då?


Bokade tider

I början av maj ska kolla upp om jag kan operera bort min närsynhet och få veta vad det kostar.

I början av juni ska jag komplettera med två små blommor till (ja jag vet att jag sa att det var det sista, att jag inte skulle tatuera mig mer...ja i alla fall inte göra en till tauering...detta är ju bara att förfina den jag redan har...göra färdigt ;)

Varför bara nöja sig med besök hos kirurgen?

Polyp eller kärna?

Hur förbereder man sig för en dag som kan vara totalt livsavgörande för både sig själv och sin familj?

Jag hade målat upp ett antal scenarior och visualiserat hur jag skulle ta emot beskedet om tumörer, operationer, cellgiftsbehandlingar och överlendaschans. Tankar om barnen, familjen och mig.

Jag kan inte med ord uttrycka hur otroligt super lättad jag är över att inte behöva använda mig av ngn av mina visualiseringar. Extremt LÄTTAD! Humöret ett annat. Tankarna kan vara annat än cancerrelaterade.

Resultatet från undersökningen var alltså precis så bra som jag någonsin kunnat önska mig.

Undersökningen i sig gick däremot inte så bra. Smärtsam är ett milt uttryck. Fick starta med lustgas men jag bara låg och grät och kved så efter en liten stund så sövde de mig och åh vad jag älskar att bli sövd - bort från verklighet och smärta och när jag vaknade dryga timmen senare var det över (bara trött, lite öm i magen och kletig i arslet men i övrigt helt okej).

Läkaren hittade inga polyper och han kunde göra ett grundlig undersökning eftersom jag var extremt foglig *s*. Han hittade däremot en hel del fruktkärnor. Förmodligen var polyperna som de hittade vid röntgen några fruktkärnor, för nu hittade han inga....och han har letat.
Så nu lämnar de mig och min tjocktarm ifred...ja nästan i alla fall...någon gång under våren så ska jag ju dit igen för att operera hemorojder och navelbrock men det känns nästan som vårnöjen i jämförelse (om jag inte ska laxera igen förstås...).

Läkare i all ära...men vad gjorde vi utan alla underbrar sjuksyrror som tar hand om oss, tröstar, stöttar, klappar och uppmuntrar?

Lättad, tårar av lättnad!


Om jag skulle behöva en ny karriär...

...är det kanske detta jag ska satsa på?

Finare lejonungarn fanns inte på gympauppvisningen!

Skitdag

Av laxermedlet vill jag spy - det är fuckingjävlakukäckligt och vidrigt - men jag gör det inte för meningen är ju att jag ska skita....

I morgon är dommedagen.

Jag har föraningar, jag vet vad jag kommer att få höra......inte det jag vill höra

Celebration

Kanske skulle fira idag?

Tung dag

Igår sa vi hejdå till allra bästaste Mormor. Det var tungt. Mycket tyngre än vad jag hade kunna föreställa mig.

Momor har ju alltid funnits där...hon har ju funnits där längre än Pappa. Nu när hon inte finns längre är vi inte många kvar...
Jag, Mamma och lillebror.... Nu ska jag inte förringa en hel bunt med kusiner, men vi har inte den där nära kontakten. Den där nära kontakten som det nu blev en mindre av. K'nns skönt att jag gift in mig i en fantastisk familj med tilhörande fantastiska släkt.

Att dagen blev tung har förstås inte bara med det att göra....Jag har inte haft ork att sörja innan. Det har varit för mycket....för mycket magsjuka och för mycket oro över mig själv....Allt kom igår, som en vårflod. Det kändes skönt, men tufft. Jag var helt slut efteråt. Är fortfarande helt slut.


4,5 år skiddrottning offpist i ÅreTuplaner

Jag ÄLSKAR tulpaner. Köper ofta hem en bukett. Men igår så slog det mig. Varför ställa dem hemma? Det är ju på jobbet jag är. Så igår ställdes en bukett på skrivbordet!

Ngn annan gång ska jag skriva om trädgård, perenner och tulpanlökar ;)


Vi ser olika saker

Storasyster A tittar på en kvinna i burka

Pappa har du sett bilden på spöket?

Tankar

Kunde i Åre nästan helt släppa tankarna på undersökningen den 19:e. Väl hemma är tankarna där hela tiden...vad kommer resultatet att innebära för mitt och de minas liv?

Rädd, Oro, Ångest, Kort humör, Inget tålamod.....

Klump i magen och i själen

och istället för att mysigt kramas me tjejer och man så är jag mest otrevlig

Orkar inte med mig själv

Tillbaka

Underbar vecka!

Hyfsat väder!
Bra åkning!
Ganska snälla barn!
Superduktiga barn!
Snäll Mamma!
Finaste Mannen!
En och annan vurpa!
Fler än en träningsvärk!
Vin!
Öl!
God mat!
Matsäck!

och väl hemma så kryllar det av små tulpanskott.

Nu ska vi bara igenom upppackning, handling, städning, mail, budget och annat som hör vardagens verklighet till.


RSS 2.0