Sitt eget värde - den andra delen

Jag har kort där mina komplex framträder med all oönskvärd tydlighet, men det finns även kort där jag själv undrar om jag är riktigt klok, korten ur rätt vinkel.

Till stor del handlar detta om komplex som ingen i världen kan få mig att inte se när jag tittar på mig själv i en spegel. Det är den första delen.
.
Men den andra delen, den minst lika stora delen ska det här inlägget handla om. Delen som handlar om att känna sig uppskattad för den jag är, från den som är mig närmast.
Jodå, han älskar mig och tycker att jag är snygg, tror jag....och där har vi den andra lika stora delen, mitt tvivel.
.
Och varför tvivlar jag.
Jag är beräftelsenarkoman. Att få bekräftelse driver mig i mycket, engagera mig, gör mig bättre. Får jag bekräftelse vet jag att jag är bra och kämpar ändå hårdare eftersom jag är så bra...den goda cirkeln.
Får jag inte den bekräftelsen som jag så hett eftertraktar efterfrågar jag den...men redan där har jag misslyckats...för bekräftelse efter fråga är liksom inte riktig bekräftelse, den som  räknas. Tar han mig för givet?
.
Varför tvivlar jag?
Inte tillräckligt ofta blir jag smekt, får höra att jag är vacker, duktig, bra, bäst och inte tillräckligt ofta kastar han sig över mig.... för jag jämför med andra..såklart...med et paret som är utöver, som förmodligen har ett förhållande som är lika vanligt som Zlatan...
Frågar man Han så skullr han säga att jag är fåning...bli nästan arg för att jag är fånig.
Vist söker jag bekräftelsen på annat håll, men håller det på den allra oskyldigaste nivå. Vill bara höra superlativen, sen är jag nöjd.
.
Tvivlet gör att komplexen blir större än vad de skulle ha varit annars.
Jag fattar att ett ingrepp inte förändrar hans personlighet, men jag är övertygad om att (i följande prioritetsordning)
1. Avlägsnade fettdepåer på överarmarna
2. Avlägsnade ridbyxlår
3. Avlägnsande av depån på insidan av knät och låret
3. Ingen bekymmerssrynka
4. Minskade ögonlock
gör mig nöjdare = lyckligare
.
Nr 3 är inga ingrepp som jag känner att jag verkligen måste göra. Fettdepåerna tar jag bort "om det är värt det när man ändå är där och håller på"
Rynkan kankse jag prioriterar om X år. Den är ful som fan men den kan jag hantera.
Ögonlocken är inte aktuella än på många år.
Ska bli jäkligt intressant med en konsultation.

Tiden

9 augusti ska jag bli bedömd....ska bli otroligt spännande

Få höra vad det kostar
Få göra en egen värdering av om jag tycker att kostnaden är vettig i förhållande till vad jag lan förvänta mig för resultat...

Komplex och åtgärd

Jag har komplex - en del kan absolut betecknas som fåninga. Ett kan bli ett problem framöver. Och ngt annat har jag inte komplex för med kommer högst troligt att bli tvungen att åtgärda om 10 år.

Jag pratar om:

- Insida lår
- Utsida lår
- Insida knän

Dessa är komplex. Fettet har likosm klumpad i hop sig i oattraktiva högar på låren och nu börjar dessutom celluliterna komma. Detta har jag haft komplex för så länge jag kan minnas.

- Överarmarna - eller snarare undersidan av överarmarna.

Här har jag en ovanlig form av fettdepå. Muskeln är fast och fin men fettet hänger och ger mig ett häng som ingen träning världen kan råda bot på. Jag har alltid haft det så här och jag fick inte ens bort det när jag tävlade i Athteic Fitness. Men nu börjar tyngdlagen ta ut sin rätt och huden orkar inte längre. Jag har inte brytt mig så mycket förrut....men nu...nu har jag sett kort på mig själv och detta vill jag inte se. Detta har blivit ett större komplex än mina lår.

- Bekymmersrynkan mellan ögonen

Ålderrelaterad nojja - inget som jag vill ha men kan leva med om det innebär att lägga ut 3 300 kr var 10:e vecka för att slippa den med botox....Jag har iof redan prövat botox här vid två tillfällen, så länge effekten sitter i är det så enkelt och genialt....men det blir ju galet dyrt för ett så opermanent resultat...men vi får se jag kanske kommer igen här. För fittan vill jag ju ha mellan benen och inte mellan ögonen.

- De övre ögonlocken

Inget komplex...ännu. Jag har väldigt fylliga övre ögonlock som jag vet kommer att bli så pass hängiga med åren att jag kommer att behöva operera dem för att behålla full syn.

- närsynt

Inget komplex - men visst vore det skönt med en peration och så vips behövdes inga glasögon eller linser mer.


Angående lår, armar och ögonlock har jag kontaktat en klinik. Nu har jag funderat och tänkt och nu vill jag veta om det går att åtgärda, vilket resultat jag kan förvänta mig och vad det kostar. Jag hör hart av mig till en klinik och nu väntar jag på svar för en konultation.

Nu har min bogg återupstått - eller fått nytt liv...nu kommer den att handla om kroppsliga komplex och vad jag tänker göra åt dem samt åt annat som kan kopplas till detta tema. Jag uppdaterar kankse inte så ofta, men ibland.

RSS 2.0