Vikten

Jag väger lika mycket nu som veckan innan A föddes...jag väger nu dryga 70 kg och har alltså gått upp 5 kg.

Låt oss säga att jag inte mystrivs alls med denna kroppsform som består av gigantiska mängder rumpa, lår och överarmar. Stora amgen och fasta tuttarna har jag däremot inga som helst problem med. Går jag upp lika mycket denna gång som när jag väntade A (12 kg) så har jag7 kg kvar. Det innebär att jag kommer väga dryga 77 kg....minst...Det innebär att jag måste gå ner nästam 20 kg sen för att komma ner i match-vikt....det blir en härlig match....

Lovade mig själv igårkväll att jag måste börja ett sundare gravid-liv.
Ät gärna mycket - men nyttigt!
Förkylningen är väck och kvar är bara lite pollenbesvär. Nu ska jag ta tag i flåset lite åxå. Trapporna till kontoret så länge fogarna tillåter. promenad minst en gång i veckan och yoga minst 2 ggr i veckan.

Första yoga-passet är ikväll.


Slänger in lite löjlig ångest här på slutet. I några dagara har Liten rört sig ganska mycket. Igår nästan ingenting...det räcker...ångesten är här.

Kommentarer
Postat av: Kattmamman (a.k.a Bridz)

Jag har redan gått upp fyra kilo, i vecka elva. Förra gången gick jag upp 33 kilo allt som allt.

Jag äter nyttigt, men det verkar inte spela någon roll. Så jag har bara gett upp, och låter kroppen samla på sig vad den vill. Det verkar inte som att det går att påverka så mycket... Vikten kan man ta tag i sedan när man inte är så hormonellt styrd är mitt nya motto :-)

2008-05-11 @ 18:32:47
URL: http://BRIDZ.BLOGGSPOT.COM

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0