Chefen vet

Jag hade medarbetarsamta idag...jag berättade för chefen. Det kändes bra. Kändes rätt. Hon förstod. Och jag vet att hon vet vad jag gått igenom...går igenom... Hon fick själv aldrig några barn...bara missfall....

Kommentarer
Postat av: Julia

Det låter skönt! Jag tycker du är modig, fastän hon har erfarenhet av barnlöshet själv... Hoppas du får dina svar snart!

2007-11-07 @ 20:08:10
Postat av: MOE

Modigt att våga berätta för chefen. Så långt har jag inte kommit än, men å andra sidan är jag rätt ny på jobbet och då är det kanske inte läge att skryta med att man försöker få till stånd en föräldraledighet. ;)

2007-11-08 @ 10:09:35
URL: http://lilla2an.wordpress.com
Postat av: Tisalen

Modig och modig

Jag är bara sån...och om jag var chef skulle jag vilja att mina medarbetare berättade sådanan här saker om sitt privatliv som har så stor betydelse i livet...för att jag som chef ska kunna ha förståelse och kunna vara behjälplig med att kunan frigöra den tid som medarbetaren behöver för utredning och åtgärder.

och A är ju 2,5 år så jag vet ju att många ändå undrar när syskon ska komma så det gör nästan detsamma... alla vet eller anar och tror ändå att vi ska ha barn snart.

2007-11-08 @ 10:24:56
URL: http://tisalen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0