Ont i magen

Nu har jag haft ont i magen i snart en vecka - magknip frpn hell. jag måste ha fått Tildes magbaskelusk. Eller så var det Rectum-undersökningen som störde hela tarmpaketet så det bråkas med mig. Jag har förresten inte fått något resultat från undersökningen. I början på nästa v är det läge att ringa om jgainte hört något.

Antingen har de hittat ngt väldigt märkligt som de inte kan tolka eller så är det helt enkelt frid och fröjd. Jag tror och hoppas på det senare.

Kommentarer
Postat av: Maja Gräddnos

Det är någonting som går. Både Bill och Pelle har det. Och en kvinna på mitt jobb också. Så, no worries, det går över. Hoppas jag :-)

2010-03-05 @ 13:41:55
URL: http://majagraddnos.wordpress.com
Postat av: Lille jag

Hej!

Jag sökte på googel kring blödningar jag fått efter mitt missfall och hittade till gamla inlägg i din blogg som är likt mitt fall! Jag har alltså ett barn på 1.5 år som jag fick till på direkten och så efter det ett försök till syskon i höstas som tog sig på direkten med, sen blev det tyvärr missfall. Eller MA och skrapning i vecka 12. Efter det har jag haft problem med småblödningar efter ägglossning fram tills mens och ingen gravidtet än. Precis som du skrev om. Har fått påbörja en hormonutredning hos gyn, dom tror inte jag har ordentlig ÄL och det är därför det blöder. Jag tror jag har äl för jag får utslag på sticka och värk, men det förståss man blir ju orolig för att något har hänt och att man inte kan få barn. Du blev ju gravid sen, hur löste man det med dina blödningar mellan äl och mens?



Med vänliga hälsningar

2010-03-05 @ 18:53:57
Postat av: Tisalen

Lille jag!

Jag svarar dig i ett mail

2010-03-07 @ 19:43:31
URL: http://www.blogg.tisalen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0