Minnet

Minnet är märkligt....jag vet att jag tyckte förlossningen var hemsk, vidrig och överjävlig...men jag kommer liksom inte ihåg det utan det jag kommer ihå är mer åt hållet "så farligt var det väl inte...kan jag väl göra om, om det skulle behövas"

Tack och lov att jag är förnuftig så att jag inte går på såna där spratt som minnet spelar mig....å andra sidan är ju mitt sargade underliv fortfarande en aldelles utmärkt reminder....

Kommentarer
Postat av: toveb

Heh, jaa...det är väl naturens sätt att se till att befolka jorden. Mamma-amnesi. ;-)

2008-11-09 @ 14:37:02
URL: http://toveb.typepad.com/thomasotove
Postat av: Lucia

Hmm.. börjat också få sådana där knäpptankar nu... Vet ju att förlossningen var riktigt jobbig och gjorde obeskrivligt ont.. men nu är det som om de värsta minnena börjar förvinna..

Kram

2008-11-09 @ 18:56:45
URL: http://www.mammaklubben.blogspot.com
Postat av: Kattmamman (a.k.a. Bridz)

Jag är lite nervös för det där, för jag minns min förlossning som det häftigaste och bästa jag har gjort. Och jag har inga som helst minnen av smärta.



Så kanske om minnet spelar mig ett spratt att jag blir grymt besviken den här gången.



(Min förlossning om man läser journalen var ganska otäck, med ett barn utan hjärtljud, två läkare och 4 barnmorskor på rummet som var beredda på återupplivning och jag sprack hela vägen för att det blev så bråttom på slutet. Men det har jag liksom inte förstått)

2008-11-10 @ 10:03:07
URL: http://bridz.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0