Värk

Jag har ganska mycket värk igen nu....det gillar jag inte alls...det gör mig superorolig och supernojig. Jag vill ju så gärna att detta ska gå bra...men jag tvivlar och tvivlet är mycket starkt nu....

Kommentarer
Postat av: Kaica

Kram på dig! Tänk att man aldrig får ha en lugn stund att njuta av. Jag tror inte att du blir lugnare om du inte skulle känna någonting. Jag håller alla tummar och tår att det ser bra ut på första VULet!

2008-02-04 @ 10:43:11
URL: http://kaica.wordpress.com
Postat av: Tisalen

Jo visst är det så att jag skulle vara orolig om jag inget kände några symptom alls...men just värken kan jag vara utan, åtminstone den värken som sitter i mitten - så länge det drar i ligamenten på sidorna så är det helt ok.

2008-02-04 @ 10:51:42
URL: http://tisalen.blogg.se/
Postat av: Anonym

Oh, jag önskar du slapp oron. Men jag tror nog att det är som det ska. I graviditetssammanhang är ju i princip allt normalt. Ingen värk, mycket värk, illamående och inget alls... Jag hoppas veckan till vul ska gå snabbt så att du kan få lite lugnande besked.

KramiZ
(har fixat kommentarerna i bloggen, gör gärna ett försök... :)

2008-02-04 @ 15:17:34
Postat av: 74mariachi

Visst är det jobbigt att hela tiden känna av sin graviditet? Att inte veta om illamåendet eller värk i magen är positivt eller negativt. Det är första gången jag fått ett pluss, men jag måste säga att den här tiden är värre än alla andra gånger jag ruvat och hoppats på ett pluss. Jag är som i ett vakum och inväntar nästa vul om en vecka. Men jag förstår hur du känner.....

2008-02-05 @ 18:33:17
URL: http://74mariachi.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0