Till låns?

Det kommer brunt blod....

Inte mycket men fullt märkbart

Det har aldrig förrut betytt något positivt...

Jag tror tyvärr inte att detta kommer sluta med någon höst-bebis


Tom, känner mig bara tom...

Kommentarer
Postat av: Kaica

Hmm... försöker fylla på dig igen. In med hjärnan... SÅ! Ett litet snack med embryot. SÅ!! Klart!
Jomenvisst kan det gå helt åt skogen, men glöm inte att livmodern har extra lätt att få bristningar under graviditeten. Vet inte om ni gjorde UL eller VUL. Om ni gjorde VUL kan du med all säkerhet härleda blodet till en lättretad livmoder i samband med VUL-apparaten.
Jag har en väninna som för några år sedan ringde en kväll och skrek "missfall" i örat på mig (vi talade i telefon) och förstörde hela kvällen för mig. Hon stod just då i badkaret och beskrev det som om blodet forsade ur henne. Trots denna blödning och flera därefter har hon nu en busunge på några år. Hon hade en väldigt känslig livmoder, men det visste hon inte den gången hon skrek och grät i telefonluren. Så tappa inte hoppet ännu, är du snäll.
Ska tänka på dig extra nu i helgen och hålla tummarna. Kram, Kaica

2008-02-16 @ 16:05:02
URL: http://kaica.wordpress.com
Postat av: Kaica

Japp, det var VUL du gjorde. Såg det nu.

2008-02-16 @ 16:07:52
URL: http://kaica.wordpress.com
Postat av: Emma

Jag känner så väl igen mig i det du skrev förut om att läsa alldeles för mycket om allt som kan hända under början av en graviditet. Jag gick omkring på nålar de första 14 veckorna och hade tokångest. Då hade jag ändå inte haft några problem med att bli gravid så man kan kanske kalla det lyxproblem för min del.

När jag var i vecka 9 fick jag lite bruna flytningar... Jag ringde genast till sambon och förklarade (gråtandes) att det inte kommer bli något barn för nu sätter missfallet igång. "Alla" vet ju att den mest riskabla fasen är mellan vecka 9 och 12 när livmodern tar över efter gulkroppen...
Sambon suckade och förklarade att han var less på mitt nojjande och att vi faktiskt hade sett att det fanns en levande sak därinne veckan innan.
Jag grät förmodligen 5 gåner om dagen den kommande veckan och gick på toa för att kolla om det kommit något mer typ 10 gånger per dag.
Men det gick bra. Idag är Elvira 4 månader.

Blodet var brunt (gammalt) och det var inte mycket. Deppa inte ihop redan (även om jag klart sympatiserar med dig). Jag håller tummarna för dig och lilla bönan :-)
Kram

2008-02-16 @ 17:03:10
URL: http://blodpudding.wordpress.com/
Postat av: Jenny

Bruna flytningar, rent blod med klumpar i, rinnande brunt, rinnande blod.. You name it! Allt har jag haft och klarat, åk in till gyn akuten och be dom göra ett VUL så slipper du oroa dig.
Må inte dåligt i onödan, det är säkert ingen fara, men det kan vara skönt att få det bekräftat, att det är lugnt alltså. För det tror jag det är. Håller tummarna för dig.

2008-02-16 @ 18:46:37
Postat av: Lucia

Åh, vännen! Vet inte vad jag kan skriva som lugnar.. Tycker att dina medsystar ovan skriver så kloka saker... Hoppas verkligen att det blir en höstbebis hos er!
kram

2008-02-16 @ 22:13:42
URL: http://www.mammaklubben.blogspot.com
Postat av: Fertilitetsturist

Förstår din oro så väl. Åk in och kolla så hoppas jag att du kan få din oro stillad! Tankar, tummar och kramar till dig!

2008-02-17 @ 08:56:27
URL: http://fertilitetsturist.blogspot.com
Postat av: 74mariachi

Jag förstår hur det känns. Det är så många frågor och tvivel som dyker upp. Jag hoppas att det bara är en blödning som kan vara vanlig i början av graviditeten. Lycka till och kram!

2008-02-17 @ 10:38:02
URL: http://74mariachi.wordpress.com
Postat av: Åsa

Jag håller med de andra. Åk in och stilla din oro. Att gå och våndas är vidrigt. Jag hoppas din oro inte besannas utan att lill*n mår bra.

2008-02-17 @ 10:51:07
URL: http://asaomivf.blogspot.com
Postat av: Pyzen

Vet inte vad jag ska skriva. Hoppas trots allt att det ska gå bra ändå.

2008-02-17 @ 19:10:50
URL: http://[email protected]
Postat av: Julia

Livet utsätter dig för lite väl hårda prövningar! Gud vad jobbigt. Jag måste också säga att du får inte tappa hoppet! En blödning är väldigt vanligt! Och att du har varit blödningsbenägen under mycket lång tid redan innan graviditeten, tycker jag att du ska se till ditt VUL som ett betydligt säkrare besked än en liten brun blödning. Det är också väldigt vanligt att man blöder lite efter VUL. Jag förstår att du är super orolig, så gör ett till VUL imorgon så du kan släppa oron igen..
Tänker på dig och skickar en stor kram!

2008-02-17 @ 22:01:15
Postat av: MOE

Hoppas du får en snabb tid för att kolla upp detta, vännen!! Håller tummarna stenhårt för att allt är bra med den lille där inne.

2008-02-17 @ 22:11:43
URL: http://lilla2an.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0