Att komma ihåg om jag sedan undrar

v 18

Brösten har ökat en dryg kupstorlek = jag är bystig = ganska kul

Liten bökar runt lite då och då = defintitivt lugnare än A vid samma tid.

Jag känner mig 100% säker på att det är en liten Pontus i magen

Jag mår ganska illa från och till - speciellt på kvällarna

Naglarna som var så fina i början har helt gett upp och är nu riktigt, riktigt risiga. Känns väl igen från när jag väntade A.

Huden är inte bättre den, Dock intelika blemmig som när jag väntade A, men lika tjorvig men ömsom torr, ömsom fet, ömsom någotannat.

Jag har nu varit förkyld i tre veckor - jävligt irriterande. Jag orkar inte längre gå de fem trapporna upp till kontoret. Vart ska detta sluta? Jag måste få börja röra lite på mig snart innan jag blir helt forsoffad och superfet. Tack och lov att jag ingen våg äger - det hade förmodligen varit en deprimerande siffra. Fast jag önskar mig en våg...dubbelbottnat. Jag har däremot mätt mig lite och inser att så här stort har aldrig mitt höftmått varit - inte ens i slutet när jag väntade A.

Jag mår bra, jag njuter av denna graviditet, jag känner mig lycklig. Visst är jag orolig och nojjig - men det tar inte överhanden. dessutom så är jag inte deppig som när jag väntade A. det känns jättebra. Säkert är det den tuffare vägen att komma hit som har betydelse men så tror jag faktiskt att jag denna gng helt enkelt bara mår bättre.

Jag är jäkligt sugen på champagne. Skulle sitta fint en vårljummen fredagkväll...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0